Skip to content

Versiebeheer van Prostream

In bouwprojecten werken veel mensen in dezelfde documenten. Vroeger moesten deze documenten steeds weer doorgestuurd en gedownload worden. Mensen werkte in hun eigen documenten, waardoor projecten vast liepen. Door de versiebeheer van Prostream kan je dit voorkomen.

 

Documentatie

Tijdens een bouwproject zijn er veel bestanden en documenten waarmee je te maken hebt. Je hebt van alles nodig om het optimale resultaat te bereiken. Niet alleen teksten, maar ook blauwdrukken, audio-opnames, 3D-modellen, etc. zijn van groot belang om het process goed de laten verlopen. Het is belangrijk dat je deze documentatie goed opslaat. Echter is het nog fijner, wanneer iedereen toegang heeft tot de nieuwste versie van het bestand.

 

Versiebeheer

Wanneer je Prostream gebruikt, dan zul je zien dat de communicatie binnen je bedrijf een stuk soepeler verloopt. Op elk moment van de dag, waar je ook bent, kun je zien wie er iets over een document zegt en welke aanpassingen er zijn gedaan. Wanneer deze aanpassingen zijn gedaan blijft alle nodige informatie overzichtelijk bij elkaar staan. Zo kan je duidelijk zien dat het versienummer doorloopt en kan je terugkijken op oude versies waar nodig. Je weet hierdoor altijd zeker dat je de juiste versie te pakken hebt.

Benieuwd naar de app? Neem dan zeker een kijkje op prostream.app voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.